Service

Betaalwijze

Wij accepteren:

  • iDeal betalingen
  • Binnenkort ook Afterpay achteraf betaling

 

Verzending

Wij doen er alles aan om spoedig te leveren. Tijdelijk bieden wij Gratis Verzending aan vanaf €50 !

In Nederland wordt je bestelling binnen 1-3 werkdagen bezorgd.

Verzending rond de feestdagen kan langer duren.

 

Retouren

Na ontvangst van je bestelling gaat het 14 dagen zichttermijn in. Is het niet de juiste maat? Dan kunnen wij een andere maat toesturen wanneer je een nieuwe bestelling plaatst. Tijdelijk bieden wij Gratis Retourneren aan! Om hiervan gebruik te maken dien je het volgende te doen:

  1. Mail naar klantenservice@boutiquebrands.nl binnen de 14 dagen na ontvangst met het onderwerp ‘retour + ordernummer’.
  2. Zet in je email bericht het artikelnaam + maat + reden van retour: niet naar wens, te groot/te klein, pasvorm, toelichting wordt gewaardeerd.
  3. Alleen ongedragen artikelen mogen teruggestuurd worden. Gebruik de verpakking, voeg de pakbon toe, sluit de tas af met tape en maak de heen verzendbarcode onleesbaar.
  4. Na het versturen van de email hoef je niet te wachten op bevestiging. Je kunt nu gratis retourneren via een PostNL punt met ons antwoordnummer: 10345, 5200 VB Den Bosch.
  5. Bewaar het afgifte bewijs met daarop het Track & Trace nummer van de PostNL tot dat je van ons een email hebt ontvangen dat je retour verwerkt is.

 

Garantie & Klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om ze in topconditie bij je te bezorgen. Het komt echter wel eens voor dat er iets mis gaat, tijdens het transport of bij ons. Komt dit voor of heb je een klacht over het product, meld dit dan binnen twee maanden aan klantenservice@boutiquebrands.nl . Zij controleren de melding en zorgen voor een passende oplossing.